STUDIO K – Natten rett før skogene – Norwegian

GO TO OUR NEW WEBSITE!

www.areteensemble.com

 

Studio K –Natten rett før skogene

A tale of Metropolitan love

“Natten rett før skogene” av B.M. Koltès
Spilles på engelsk

En regnværsnatt vandrer en utlending rundt i gatene på leting etter et rom, da han møter på en ung gutt. Nattlige fortellinger om mannesvin, horer, en kvinne på en bro, barn, generaler… en verden hvor det fortsatt er mulig å si ”Jeg elsker deg”.

Koltès beskriver en verden snudd opp ned hvor ensomhet, jobb, penger og personlige interesser er viktige ingredienser. Som sin Kjærlighetsridder velger han en utlending, en fremmed, en søkende, en idealist. En mann fra gata; bestemt og direkte, et menneske, en sjel som leter etter kjærlighet, et rom, en løsning, en kamerat.
En fremmed som ser oss.
B. M. Koltès snakker om kjærlighet og det kan virke som han foreslår en vei å gå for å komme tilbake til å elske oss selv og hverandre.

Notater fra en reise:

”Dette arbeidet startet som et studie og vil fortsette å være av en slik karakter. Hvert møte med publikum er en åpen prøve. Den dypere meningen i teksten blir sterkere og tydeligere i skuespilleren ettersom tiden går og arbeidet fordypes.Derfor er det valgt en teaterform som kan hjelpe denne daglige prosessen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s